Bedrijfsdeuren VerbecoGeopend tot 17.00

garages - Bedrijfsdeuren Verbeco - kaartoverzicht

Bedrijfsdeuren Verbeco

Ons Bedrijf

Heel persoonlijk

Bij Verbeco is de klant al bijna 20 jaar koning. Dat klinkt als een open deur, maar we maken het dagelijks waar. Onze naam als specialist in garagedeuren en bedrijfsdeuren hebben we dubbel en dwars verdiend. Omdat we kiezen voor duurzame kwaliteit. Kwaliteit in product én kwaliteit in service en nazorg.


Verbeco is hét adres van garagedeuren en bedrijfsdeuren. We maken ze, we monteren ze en we onderhouden ze. Dat doen we al sinds 1993, en dat doen we goed. Onze producten kunnen zich moeiteloos meten met het beste op de markt. Met een haarscherpe prijs-kwaliteitverhouding bedienen we zowel particuliere als de zakelijke klanten.


Onze klanten

Dat zijn in de eerste plaats tevreden klanten. Vele particulieren, bedrijven en instellingen maken gebruik van onze deuren en diensten. Omdat ze weten wat ze van Verbeco kunnen verwachten. En omdat ze onze persoonlijke werkwijze waarderen.


Toen en nu

De bedrijfsgeschiedenis in vogelvlucht. Verbeco start in 1993 met de productie van bedrijfsdeuren. De zaken gaan snel en in 1995 verhuist het bedrijf naar de huidige locatie: Ommelsveld in Asten. Vanuit een riante werkplaats, inmiddels uitgebreid met extra opslagcapaciteit en een indrukwekkende showroom, duikt Verbeco de toekomst in. Een voortvarende toekomst, o.a. dankzij het succes van de in eigen huis vervaardigde garage- en bedrijfsdeuren. Vandaag de dag blikt Verbeco nog steeds vooruit. We blijven investeren in kennis, kwaliteit en het perfectioneren van onze producten. Met aandacht voor uw wensen. Heel persoonlijk.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdag10.00 - 13.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De garage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bedrijfsdeuren Verbeco
Ommelsveld 11
5721VT Asten

+31 (0)493 697731

Links

Website

Deel deze pagina

Bedrijfsdeuren+Verbeco img