Eurofort Garagedeuren

Gesloten (do 10.00 - 17.00)

Toon openingstijden

garages - Eurofort Garagedeuren - kaartoverzicht

Eurofort Garagedeuren

Een Hömann specialist is een door de Hörmann groep aangestelde exclusieve vertegenwoordiger voor Hörmann producten! Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom. Kom langs of maak een afspraak, u bent van harte welkom!

Wij verkopen uitsluitend sectionaaldeuren, kanteldeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren van Hörmann: Europees marktleider en grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. De keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: Kwaliteit zonder compromissen! De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van de Hörmannspecialist. Kiezen voor de elektrische garagedeuren van Hörmann is ook voor u niet moeilijk!

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

Hörmann KG wordt reeds door de derde en vierde generatie nakomelingen van de stichter van het bedrijf geleid. De persoonlijk aansprakelijke vennoten zijn Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann en Christoph Hörmann.

Internationale groei.
De Hörmann-groep is een groeiende onderneming met internationale uitstraling. In 15 hoog gespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië worden garage- en huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen geproduceerd.

Het familiebedrijf telt momenteel meer dan 6.000 werknemers. De totale omzet bedraagt meer dan 1 miljard euro. Een fijn netwerk van meer dan 50 eigen vestigingen en talrijke officiële dealers in meer dan 30 landen garandeert de klant de kortste weg naar het product.


Innovatieve producten.
De basis van de huidige onderneming werd in de jaren 50 van de vorige eeuw gelegd met de industriële productie van een nieuw type garagekanteldeur, de Berry-deur.

De plaatsbesparende, verticaal openende sectionaaldeuren, zowel voor garages als voor industrie- en nijverheidsgebouwen, zijn in de jaren 60 het begin van een ontwikkeling met veelbelovende toekomstmogelijkheden.

Services

  • 24-uurs service
  • Gratis advies aan huis voor advies op maat
  • Online offerteaanvraag

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 10.00
maandagGesloten
dinsdag10.00 - 17.00
woensdag10.00 - 17.00
donderdag10.00 - 17.00
vrijdag10.00 - 17.00
zaterdag10.00 - 13.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
hopelijk kunnen jullie mij helpen hiermee
Beantwoorden  • 
Hallo ik heb een vraagje? We hebben pas n Hormann garagedeur overgehangen. Nou laat hij bij het optrekken hem naar 50 cm schieten. Wat kan het probleem zijn? Hij duwt hem wel helemaal terug dicht. Kan ook geen telefoon nummer vinden om te vragen?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De garage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Eurofort Garagedeuren
Minervum 7446/H
4817ZG Breda

+31 (0)76 5877444

Deel deze pagina

Eurofort+Garagedeuren img