Sky-Engineering

Sky-Engineering

Sky-Engineering is een bedrijf dat zich specialiseert in het aanpassen en afstellen van motormanagement systemen (ECU) en het ontwerpen en bouwen van high performance race motoren en onderdelen. Wij onderscheiden ons in deze markt door de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze werkzaamheden, producten en services voorop te stellen.
Door onze grote ervaring en specialistische kennis verrichten wij de meeste werkzaamheden in huis. Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring met motorrevisie/tuning en ECU aanpassingen voor alle merken. Wij zijn een bedrijf die vanuit eigen kennis en ervaring handelt. Wij zijn zelfs het enige bedrijf in europa die een volledige garantie geeft, of het nu om simpel onderhoud gaat of een 1200+pk drag race auto bouw. Deze garantie kunnen wij garanderen omdat wij voor al onze projecten de onderdelen zelf ontwerpen en berekenen voor het benodigde doel, zodat we vooraf zeker zijn het doel betrouwbaar te halen.
Onze specialistische kennis is vooral gericht op de Japanse auto merken en modellen. Het is natuurlijk wel mogelijk andere merken en modellen aan te passen, hiervoor kunt U vrijblijvend een offerte aanvragen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Sky-Engineering

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Sky-Engineering

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Revisie
  • Tuning
  • Race/Rally/Drift/Drag auto preparatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De garage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sky-Engineering
Vossenbeemd 107/B
5705CL Helmond

+31 (0)6 54673686

Deel deze pagina

Sky-Engineering img