Profiel

3
Faber
Man /
Nijkerk, Gelderland

Reparatie autosleutels
Priad Autosleutels

Achtergrond

De WEBSHOP voor uw bestelling van een nieuwe autosleutel behuizing en het repareren van uw autosleutel voor de particuliere én zakelijke markt. Voor zowel de reparatie van uw autosleutel als een bestelling van een nieuwe autosleutel behuizing bieden wij een interessante prijs en kwaliteit verhouding.
Nieuwe autosleutel behuizing leveren we vaak inclusief batterijen. Met name het vervangen van de batterijen leidt al snel tot schade aan de behuizing en daarmee bestaat dat de kwaliteit van uw autosleutels snel minder wordt en de levensduur verkort wordt.
Nieuwe autosleutel behuizing leveren wij vaak met duidelijke Nederlandstalige handleiding om daarmee onnodige fouten, beschadigingen en onduidelijkheden bij het overzetten van de elektronica te voorkomen.
Omdat wij ook aan het milieu denken kunt u na het bestellen deze handleiding (HL) downloaden via onze site als u een account heeft. Bij elke bestelling zullen wij u ook een handleiding per email sturen.
Reparatie service van de elektronica van uw kapotte autosleutel is in veel gevallen mogelijk. Deze reparaties voeren wij zelf uit, zodat wij u kunnen garanderen dat een gerepareerde sleutel een lange levensduur heeft. Dit tegen aantrekkelijke prijzen.
Grote voorraad van behuizingen van de nieuwste automodellen tot de wat oudere modellen.
Nog een voordeel van onze grote voorraad dat wij ook grotere aantallen leveren tegen gereduceerde prijzen. Neem daarvoor contact met ons op.
Advies kunnen wij u ook geven. Twijfelt u tussen een reparatie van uw sleutel of het bestellen van een nieuwe behuizing dan kunt u contact met ons opnemen info@priad-autosleutels.com of telefoon: 033-2570095 of 06-11267406 en wij zullen u een eerlijk advies geven wat voor u de beste optie is.
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
Priad Autosleutels, Nijkerk
Reparatie autosleutels
1 October, 2010
-

Opleiding(en)

Faber heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Prestige

Huidig niveau
3

Voortgang tot volgend niveau
8 / 25