Gashuis Samur Autobedrijf

Gashuis Samur Autobedrijf

Welkom op de webpagina van Gashuis Samur Autobedrijf op garage-in.nl - de beste garages website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Gashuis Samur Autobedrijf

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding yasin

  1 

Waardeloos bedrijf! Vorige week langs geweest op aanraden van mijn eigen garage omdat deze niets met lpg deed. Heeft van tevoren gebeld of ik meteen terecht kon ivm nachtdienst. De eerste die mij aansprak liet mij meteen mijn auto binnen rijden om even de co te meten. Mijn auto reed toen prima op benzine maar niet op gas, de gasinstallatie had ik ontdaan van relais. Het relais werd teruggezet maar de apparatuur om uit te lezen werkte niet dus werd ik naar buiten geduwd en ging men verder met een andere klus.
De tweede man kwam erbij en die begon maar te zeuren dat de auto niet goed liep dus dat hij niet kon meten zo. Meerdere malen aangegeven dat de auto op benzine perfect loopt maar dan moet je wel het lpg systeem loskoppelen. Man bleef volhouden dat de auto op benzine ook niet goed reed.
Zelf maar het systeem losgekoppeld en toen liep de auto weer prima op benzine maar meneer was heel druk met whatsapp nu dus hij zou straks wel even kijken.

Ben maar weggegaan want hier had ik geen vertrouwen meer in. Ben maar naar een andere lpg specialist gereden. Deze gaf aan dat de storing in het lpg systeem weleens door de computer kon komen. Koppelde het systeem los en de auto liep prima op benzine. De computer kon niet uitgelezen worden dus werd me aangeraden om even op marktplaats te zoeken naar een goedkope gebruikte computer en om de bedrading eens goed te checken. Beide gedaan en voor 3 tientjes is mijn probleem inderdaad opgelost. 3 massakabels waren bijna geheel doorgesleten en de computer had de geest gegeven!

2 -3

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De garage-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Gashuis Samur Autobedrijf
Stolwijkstraat 71
3079DN Rotterdam

+31 (0)10 4836923

Deel deze pagina

Gashuis+Samur+Autobedrijf img